pühapäev, september 7

Tagasisõit

Tagasisõit kulges rahulikult, v. a et M pidi loobuma oma armsast snorgeldamistorust, mis oli tal kasutusel olnud juba poisipõlvest peale. Ei ole vaja selliseid relvi käsipagasis vedada.
Staarajakirjanik istus jälle meie taga, kuid tomatimahla ta enam ei tellinud.

Nüüd on reisist juba nädal aega möödas. Lahtuma hakkab lumm ja asemele asub igapäevane rutiin. Tahaks juba tagasi, kolmekümnekraadisesse sooja, viigipuu alla.
Miks me peame niisuguses kliimas elama küsis ta ootamatult ja osutas vihmast märjale aknaklaasile ?Jah, miks, tõepoolest?

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

aitäh, mõnus lugemine oli! ainult, et (kahjuks) tekitas veel suuremat igatsust suvesoojusest õhkavate kivide ja sooja merevee järele...
siiruviiru

Ok ütles ...

Palun, palun. See kirjutis ongi natuke nagu ärgitamiseks. Kusagil maakeral leidub alati natuke suvesooja ja mõnusat merevett. Vaja ainult sutike organiseerida ja planeerida ;-)

Anonüümne ütles ...

lähme korfule jägmisel pühapäeval.mõnus oli lugeda ja pilte vaadata ja tekkis tunne,et kohe tahaks,nii kaua veel oodata.mees sukeldub ja sooviks natuke infot sukeldumise kohta.eriti paleokastritsa kohta.oleks see võimalik?

Ok ütles ...

Ega seda infot ei oskagi rohkem anda, kui siin blogis kirjas on. Oleme alati kohapeal sukeldumisklubisid uurinud ja vaadanud, mis tundub usaldusväärne.
Googlest leidsin Saksa sukeldumisklubi kohta lingi http://www.korfudiving.com/
See tundus kohapeal väga äge, kaugelt vaadates, kuigi M käis sukeldumas Kassiopis, mis oli logistiliselt lähemal, kuid seda klubi eriti ei soovita.
Mõnusat puhkust.

Anonüümne ütles ...

PADI OWD litsents peab olema ja sukeldumisraamat kaasas.

Anonüümne ütles ...

aitähh.litsents,sukeldumisraamat ja varustus on endal kaasas.tahaks teada kust on mõtekas merele minna,kas eelmisel päeval tuleb kokku leppida,mitu sukeldumist on?olen kuulnud,et saab ka kuskil vrakis käia,mis meeldiks mu mehele.kuna mina vaid snorgeldan,meeldiksid minule jällegi korallid ja kalad.aega on vaid nädal ja mul oleks eelneva info üle väga hea meel,sest seda enam jääb aega kohapeal olla,mitte otsimisega tegeleda

Anonüümne ütles ...

tänan selle sukeldumisklubi lingi eest!ja kogu kirjutise eest!käisime ära ja jäime väga rahule.hoidsime aega kokku kuna ei pidanud mööda saart normaalset sukeldumisklubi otsima hakkama ja saime tänu sellele rohkem saart näha

Ok ütles ...

Tore, tore!

Neljandik ütles ...

Väga tore blogi, lugesin kohe 2 korda - enne ja peale Korfu reisi :) Ja meil õnnestus leida matkarada Pantokratori mäeni, mis oli päris hästi märgistatud ja Helsingi raamatupoest muretsetud rajakirjelduse abil suht lollikindlalt läbitav. Tõsi küll viimased 500 meetrit tuli ikkagi mööda asfaltteed tippu ronida.